Станислав Богдански се срещна с жители на Зелен дол

Снимки: ИТН

Станислав Богдански представи част от своите идеи за развитие на малките населени места

Кандидатът за кмет на Благоевград - Станислав Богдански, както и кандидати за общински съветници, издигнати от партия Има такъв народ проведоха среща с жителите на село Зелен дол.

Станислав Богдански представи част от своите идеи за развитие на малките населени места на територията на общината. Една от тях е всяко село да има собствен бюджет, за да не се налага при нужда кметовете на селата да се молят за средства на кмета на общината с цел решаване на даден проблем.

Друга идея на Богдански е артисти от ансамбъл "Пирин", срещу допълнителни хонорари, да провеждат занятия с желащи да практикуват народни танци деца и възрастни в читалището на село Зелен дол и всички останали читалища на територията на общината. По този начин общината ще съхранява народното творчество не само чрез изяви на емблематичния ансамбъл на голямата сцена, а българската култура ще достигне до всяко село и всяко дете, което желае да се докосне до нашите традиции.

Можете да подкрепите кафифатската листа и кандидатът за кмет на партия Има такъв народ с бюлетина номер 21.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK