Спряха сигналите за бездомни кучета в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Значително намаляха сигналите за бездомните кучета в Благоевград през последните седмици, съобщиха от кметска администрация.

През изминалата седмица на телефонната линия на общината са постъпили най-малко сигнали по този проблем. По-голямата част от тях са за бездомни кучета по алеята до парк „Бачиново”, като граждани алармират за стопани, разхождащи любимците си без каишка и намордник.

След всеки от подадените сигнали е извършена проверка. Ръководството на община Благоевград благодари за гражданската позиция и призовава при нередности, които са от компетентността на общината, да сигнализират на телефон 073/ 88 44 34 или в стая 113 на община Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Слънцето14:48 - 26.02.2013
Иво ли си какъв си? Защо да ги "шибнеш" като нищо не ти правят животните! И никое от тези кучета не е агресивно! И я се замислете защо има бездомни кучета-заради безотговорността на хората! Не може да си вземеш домашен любимец и след това да го изхвърлиш на улицата!
иво20:18 - 25.02.2013
абе вие не сте добре,минете от общината през пощата през бакалов и до гум да видите какви песове има,ама като казвам песове значи песове големи охранени,и не се страхуват от нищо,шетат си спокойно и не им дреме,ебати простотията,а като нахапят некой-виновни няма,а като шибнеш некой помяр с камак или с дръво веднага закрила на животните,мамка ви дееба и фондацийката дееба
КОмшията си пуска песа без каишка11:15 - 22.02.2013
Комшията си пуска кучето без каишка! ще подам сигнал и аз! Омръзна ми от тия песове
Добра новина17:18 - 21.02.2013
Браво кмете. Справи се и с този проблем

FACEBOOK

//