Слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

Над източната половина от страната временно ще се заоблачи

Днес ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността над източната половина от страната. В сутрешните часове на места в низините и около реките ще има краткотрайна мъгла, по-гъста по западния участък на Дунав. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от север-североизток. След хладното утро максималните температури ще са между 19° и 24°, в София около 21°.

В планините ще бъде слънчево, над масивите в Източна България с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Сутринта ще е сравнително студено, а през деня максималната температура на 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток, който вечерта ще стихне. Максималните температури на въздуха ще са 16-19°. Температурата на морската вода е 15-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Атмосферното налягане e по-високо от средното за месеца - още малко ще се повиши.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 1 мин. и залязва в 20 ч. и 45 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 43 мин. Луната в София изгрява в 23 ч. и 58 мин. предния ден и залязва 8 ч. и 35 мин. Фаза на луната: три дни след пълнолуние./НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK