Слънчево и тихо време днес

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 1 и 6 градуса

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево и почти тихо. Преди обяд на места в равнините и котловините ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност, но след обяд видимостта ще се подобрява и облачността ще се разкъса. Максималните температури ще са предимно между 1° и 6°, по-ниски в районите с трайна мъгла, в София - около 1°.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 1°, на 2000 метра - около минус 4°.

Сутринта на места, главно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня по Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца, през деня слабо ще се понижи.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 17 ч. и 26 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 35 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 32 мин. и изгравя в 14 ч. и 1 мин. Фаза на луната: четири дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK