Слънчева сряда

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 3 и 8 градуса

Днес ще е предимно слънчево, преди обяд на места в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от югозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в районите с по-трайна мъгла - малко по-ниски, в София - около 4°.

В планините ще преобладава слънчево време. На места главно преди обяд ще е мъгливо. Ще духа силен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 3°, на 2000 m - около минус 4°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. До обяд на отделни места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, след обяд ще се понижава.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 49 мин. и залязва в 17 ч. и 28 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 39 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 22 мин. и изгравя в 15 ч. и 56 мин. Фаза на луната: едни ден преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK