Шефът на ВиК-Благоевград, с най-много номинации за листата на ГЕРБ

Росица Димитрова, снимка: Infomreja.bg, архив

С високо доверие е и Ивайло Златанов

Номинациите за народни представители на ПП ГЕРБ в община Благоевград се проведоха при изключителна активност, дисциплинираност и съобразяване с противоепидемичните мерки, съобщиха от партията.

В номинациите категорично инж. Росица Димитрова, ръководител на общинската организация на ПП ГЕРБ – община Благоевград, и управител на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД-Благоевград.

Високо доверие членовете на ПП ГЕРБ гласуваха и на Ивайло Златанов - началник на РУО Благоевград и общински съветник; Бисер Михайлов - областен управител на Благоевград; Йордан Андонов - народен представител в 41 и 43 НС; Илиян Георгиев - директор на териториално поделение НОИ - Благоевград; Даниела Савеклиева - народен представител в 42, 43 и 44 НС; Адриана Мелниклийска - адвокат и областен ръководител на ЖГЕРБ - област Благоевград; Елена Ташкова - ръководител на общинската организация на ЖГЕРБ и началник отдел “ПСМП“ в Областна дирекция Благоевград /ДФЗ/; Красимир Роячки - икономист и общински съветник.

"Изборните процеси показаха още, че Общинската организация на ПП ГЕРБ е консолидирана в решаването на значимите проблеми на хората от община Благоевград и прилежащите села. Благоевград има потенциал да се превърне в икономически, туристически, образователен и културен център на Югозападна България с много труд и реални решения, с личностната отдаденост на всички кандидати", коментираха от партийната структура. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK