Седмицата започва с облачно време

Снимка: Infomreja.bg

Слаби валежи от сняг се очакват в източните и планинските райони

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава облачно време. Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има след обяд над Западна България. На отделни места, главно в източните и планинските райони, ще превали слаб сняг. Ще духа слаб, в Източна България - умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 1° и 6°, в София - около 3°.

В планините ще преобладава облачно време, на места със слаби валежи от сняг. Ще духа умерен, по билата - силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около минус 5°, на 2000 m - около минус 10°.

По Черноморието ще преобладава облачно време, на места със слаби валежи, предимно от сняг. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 2°-4°. Температурата на морската вода е 5°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца - още ще се повиши

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 44 мин. и залязва в 17 ч. и 35 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 50 мин. Луната в София залязва в 9 ч. и 40 мин. и изгрява в 21 ч. и 16 мин. Фаза на луната: четири дни след пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK