Седем души са в болница със сериозни травми след неправилно изпреварване

Снимка: Infomreja.bg

ПТП-то е станало вчера на пътя Бургас - Варна

На 21 ноември  около 15.30 часа на пътя Бургас-Варна лек автомобил «Тойота Корола» с пловдивска регистрация, управляван от 62-годишен пловдивчанин, предприема изпреварване, навлизайки в лентата за насрещно движение, като допуска челен сблъсък с лек автомобил «Сеат Ибиза» с бургаска регистрация, управляван от 21-годишен бургазлия.

От пътния инцидент, освен водачите, са пострадали и пътуващата в тойотата 61- годишна съпруга на водача, както и пътниците от другия автомобил – трима бургазлии  на възраст 22 и 23 години и 19-годишна бургазлийка.

Пострадалите са откарани в болница «Св. Ана» във Варна. Водачът, причинил катастрофата, е със счупен таз, а съпругата му е с травма на корема и фрактура на гръдния кош. Водачът на сеата е с контузия на главата. Неговите спътници са с множество травми. Единият 23-годишен бургазлия е със спукан таз и травма на главата, другият - с травма на главата и спукана слезка. 22-годишният е с травма на таза и изкълчен глезен, а 19-годишното момиче -  с открита рана на коляното.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK