Сдружението за правна помощ на потребителите с приемна в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Приемна на Сдружението за правна помощ на потребителите отвори врати и в Кюстендил. Нейн представител е адв. Любомир Атанасов. Изслушване и даване на надеждна правна консултация ще бъде основната дейност на представителството в Кюстендил.

Предоставянето на информация в приемната на сдружението ще бъде напълно безплатно. „Идеята е хората да не чувстват бариера, а да ни посетят и да попитат. Нека да бъдат свободни и да се възползват. Получаването на информация няма да им струва абсолютно нищо“ каза адв. Димитър Деков – председател на Сдружение за правна помощ на потребителите.

Офисът в Кюстендил се намира на площад „Демокрация“ 1, над банка ОББ на последния етаж, предпоследния офис вдясно. Табела, която предстои да бъде монтирана, ще упътва гражданите.

„Нашият регион не се различава по нищо от който и да било друг регион. Регион с всички актуални проблеми в тази връзка с потребителските права, регион, в който има и монополни дружества, банки, небанкови финансови институции и хората имат абсолютно същите проблеми, такива, кавито са на територията на цялата страна. Съвместната идея с колегата Деков е на разширим дейността на сдружението в региона на Кюстендил“, обясни адв. Любомир Атанасов.

Приемната ще бъде с фиксирано работно време – всеки делничен ден от 14.00 до 18.00 часа, като е добре да има предварително записване на тел: 0885 235733.

Сдружението за правна помощ на потребителите е учередено преди 10 години в Пловдив и има за своя основна дейност да защитава интересите – колективни и индивидуални на потребителите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//