Сдружение “Кураж” направи красив пролетен празник за дамите

Снимки: Infomreja.bg

Парк-хотел “Кюстендил” избра кюстендилското сдружение на хора с увреждания  “Кураж” за своя осмомартенски празник.

Дамите изпълниха ресторанта с много настроение, елегантност и бодър дух и не спряха темпераментните танци през цялата вечер.

Председателят на сдружението инж. Димитър Андонов поздрави всички и към традиционните осмомартенски пожелания добави и  призива си всички да бъдат заедно и в празнични, и в трудни моменти, защото само приятелското рамо може да дава истински кураж във всякаква житейска ситуация.

Специален подарък-поздравление за дамския празник бе подготвил собственоръчно Мартин, който живее в Дома “Ильо войвода” и въпреки че се придвижва с инвалидна количка, беше равностоен участник  в празника с прекрасното си настроение и позитивна си нагласа към живота.

С него неотлъчно беше преданата Милена, която работи в Дома, но го придружаваше не по служебно задължение, а с искрено приятелствлство.

Всички празнуващи, сред които имаше и голяма представителна група от Таваличево начело с очарователната кметица на селото Даниела Точева, получиха подарък от читалище “Асклепион” - книги със стихове на поета Г. Струмски, вдъхновени от творчеството на Майстора, а някои се зарекоха  за следващия празник да подготвят рецитал по тях.

За добрата организация на пролетното тържество се постара Снежана Георгиева – организатор към сдружение “Кураж”, а за високия емоционален градус специален принос имаха страхотните музиканти Сашка Радева, Жоро Смиленов и Павел Чавдаров.

Персоналът на ресторанта  също допринесе за празничната атмосфера с изисканото обслужване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//