Савеклиева трогна журналистки с осмомартенско парти

снимки: infomreja.bg

Въоръжени с фотоапарати, тефтери, химикали и с очаквания за коментари по предстояща сесия, десетки журналистки се отзоваха на поканата за пресконференция в кабинета на председателя на Общинския съвет в Благоевград Даниела Савеклиева. Не с новини обаче, а с осмомартенски коктейл ги посрещна Савеклиева, която побърза да предупреди, че днес служебните разговори са забранени.

"Вие сте амбициозни, интелигентни и красиви жени, които работят по 24 часа на ден, затова на днешния празник искам да ви подаря почивка. Така че не се чувствайте на работа, няма да говорим за нищо служебно, идеята ми е да се почувствате празнично и смятам да превърна тази осмомартенска среща с вас в традиция", заяви председателката на местния парламент и подкани пишещите дами към масата.

Савеклиева не спря с приятните изненади и връчи на всяка журналистка по една роза. Към единствения представител на силния пол - операторът Николай Костов от ТВ "ОКО", тя се обърна с думите: "Не забравайте дамите до вас и нека те ви даряват с огромна обич и безрезервна подкрепа." 

Поздрави за 8 март журналистите получиха и от заместник-кмета по хуманитарните дейности Жанета Жикова, както и от пиара на Общината Христина Шопова.

"Ние, жените, сме свикнали с всичко, няма нещо, което да ни се опре. Справяме се идеално със служебните си задължения, прибираме се вечер и на второто си работно място продължаваме в същия дух, така че сме доказали, че и две, и три дини носим под една мишница без проблем", каза още Даниела Савеклиева.

За Савеклиева най-хубавият подарък, на който се радва всеки ден, е любовта на семейството й. С първия подарък за днешния 8 март - огромен букет - я зарадвал съпругът й, на работното й място рано тази сутрин пък я чакали цветя от градоначалника Атанас Камбитов.

Кметът също не пропусна журналистките, като прати по куриер в редакциите им саксийни цветя.

 

КОМЕНТАРИ

Жорка20:35 - 12.03.2012
Да бе всички журналистки са били "грозни" само някаква си простакеса която се изписала неграмотно сигурно е мноооооого красива - като вампир. Покажи се ма да те видим колко си убава ха ха ха ха ха ха......
Лина20:29 - 12.03.2012
Охо някоя неудачница явно изхвърлена от всякъде, тя си знае коя е, се упражнява да пише в този форум спрямо свестни и авторитетни хора, интригите и обаче лъщят от всякъде защото всеки който я познава знае що за евтина стока е. Злобата не е добър съветник обаче, тя разяжда тези които я акумолират в себе си. Да наистина се знае кой кой е в този град.
медия21:44 - 08.03.2012
Шопова както винаги прави гаф след гаф.Поканила 3 журналистки и то какви,особенно тая Кюпова дето само плюе срещу ГЕРБ.Шопова викни някой да ти обясни кой,кой е в този град.Като не ги разбираш PR-ските работи питай.А най-добре по-скоро ни освободи от присъствието си.Настройваш журналисти срещу кмета
пепо15:28 - 08.03.2012
е как нема да са грозни,краса купова е като вълк ауууууууууууууууууу

FACEBOOK