Савеклиева изненада клубовете на пенсионера в Благоевград за 21 ноември

снимка: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева уважи възрастните хора от трите клуба на пенсионера в Благоевград  за Деня на християнското семейство. За празника Даниела Савеклиева изпрати поздравителен адрес и топла питка до всички пенсионери.

”От Вас, нашите родители, баби и дядовци, се учим да градим здрави и сплотени семейства, да уважаваме традициите. Чрез Вас откриваме силата на християнските ценности, които ни помагат да бъдем по-добри. В днешни празничен ден искам да ви пожелая здраве и дълголетие, да получавате много обич и внимание, защото ги заслужавате”, се казва в поздравителния адрес.

В Клуба в благоевградския квартал „Грамада” поздравленията за хубавия християнски празник поднесе общинският съветник Красимир Роячки, който е голям приятел на членовете на клуба и винаги е подпомагал тяхната дейност.

С голяма благодарност приеха символичния подарък от народния представител хората от пенсионерския клуб в кв. „Еленово”, който бе открит със съдействието и помощта на Даниела Савеклиева. Приятно изненадани останаха и учителките пенсионерки от Благоевград, при които областният координатор на ГЕРБ-Благоевград е чест и желан гост.

 

КОМЕНТАРИ

yyyj we17:26 - 22.11.2013
Не пенсионерите, а ти си лош материал, както и всички около теб!Разбери го...А Савеклиева си е супер!
Уууууу бе14:47 - 22.11.2013
Ууууу бе Гробари срам нямате,какво правите при така наречения от вас Герберите "лош материал".Срам нямате българоубийци.Потъвате Севеклиева потъватееее.Хората са възрасти не са глупави,помнят Севеклиева,всичко помнят!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK