Сандански ще отбележи с богата програма Деня на детето

Снимка: Infomreja.bg, архив

С богата и пъстроцветна програма Сандански ще отбележи Международния ден на детето – 1 юни. Тържества и детски празнични прояви ще има във всички детски градини на територията на община Сандански. Днес празнува и ЦДГ 1 „Първи юни”, която носи името на празничната за всички деца дата.

Вчера, по повод Деня на детето и по инициатива на община Сандански, всички деца от общината бяха изненадани с прожекцията на 3D любими анимационни филми, които бяха прожектирани цял ден и препълниха залата на Дома на културата с емоции, усмивки  и смях.

Интересът сред децата бе огромен и залата се оказа малка за всички желаещи да гледат Angry Birds, затова и днес извънредно бе прожектиран филмът, към който интерес проявиха не само малки, но и пораснали вече деца.

За да бъде празникът завършен, в 18:00 часа на пл. „България” НЧ „Отец Паисий” ще изненадат малчуганите с празничен концерт с участието на танцова формация „Жасмин” и техния спектакъл „Палечка”, ВГ „Звънче” , танцовите формации „Феерия” и „Хоуп”, Детска фолклорна формация „Славей” и Детски танцов ансамбъл „Звездица”. За по-големите деца в парка на Сандански ще се проведе пленер по рисуване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//