С благотворителни картички дамите от ГЕРБ поздравиха кюстендилките за 8 март

снимки: ГЕРБ-Кюстендил

С благотворително купени картички женската организация на ГЕРБ в Кюстендил поздрави представителките на нежната половина в града по повод Международния ден на жената - 8 март.

По инициатива на организационния секретар на партията Михаела Крумова бяха закупени над 50 ръчно изработени, осмомартенски картички.

С изпращането им ЖГЕРБ засвидетелстваха уважение към дамите - част от обществения живот на града. Картички с пожелания бяха изпратени до учителски колективи, колективи на детски градини, различни организации и институции.

"Скъпи дами, позволете ми да ви поздравя по случай 8 март! Ден, в който жените получават своето заслужено внимание и признание.

Бъдете уверени и горди, обичащи и нежни! Заслужавате уважение за силата и мъдростта, които давате на света и хората около вас! От сърце ви пожелавам в живота ви винаги да присъстват хармонията и багрите на пролетта!

Вярвайте в себе си и помнете, че нашето призвание е да правим света по-добър!", гласи пожеланието, изпратено от Михаела Крумова.

За празника миналата година младежките структури в Кюстендил, Дупница и Бобов дол зарадваха дамите с пъстри гербери и различни пролетни цветя.

 

снимки: ГЕРБ-Кюстендил
Михаела Крумова

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK