Радослав Кирев: Ски зона „Кулиното“ над Разлог е време да излезе „от периферията“

Снимка: БСП

Населените места с огромни природни дадености

Три компонента от предизборната програма на кандидат-кмета на Разлог - Радослав Кирев, са свързани помежду си и с изброените по-горе – а именно – туризмът, инфраструктурата и ролята на кмета – дипломат.

Следва разяснение…

Ски зоната „Кулиното“ над Разлог е време да излезе „от периферията“ и да стане привлекателен ски център за туристите и инвеститорите. Подобно богатство трябва да се развие, защото посещаемостта носи проходи, а създаването на търговски обекти около пистата, както и ски гардероби, места за отдих е приход, от които всички жители само могат да печелят. Да, жителите – не кмета, защото повече в хазната, значи по-добър живот, казва Кирев.

Той е категоричен, че спокойната среда с осигурени работни места, образование и здравеопазване е притегателна за „избягалите“ в чужбина и по страната. Разлог е дом за всички, казва още кандидатът.

И по темата за туризма Кирев подчертава, че развитието на културните, религиозни, исторически и природни обекти е важно, защото така посетителите в региона ще са запознати с местата, които могат да посетят и разбира се – това отново е приход за населението.

Населените места с огромни природни дадености – на лечебна и минерална вода, пък са подходящата визитка за балнеолечение и туризъм.

И тук идва мястото на инфраструктурата и осигуряване на достъп до всички населени места  общината – чрез градски транспорт.

За асфалтиране дори няма да говорим, защото това е задължение на Общината, а не пиар за кмета. Поддръжката на градската инфраструктура, на пътищата, на улиците, на зелените площи, хигиената – това значи съвремие, а не лукс!, казва Кирев.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//