Прогнозата за днес: Облачно време със слаби валежи от дъжд

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 7 и 12 градуса

Днес ще е предимно облачно, на отделни места, главно преди обяд, със слаби валежи от дъжд. Вятърът още сутринта ще отслабне, по-късно през деня ще се ориентира от запад-югозапад. Преобладаващите максимални температури ще са между 7° и 12°, в София - около 9°.

Над планините ще бъде предимно облачно и мъгливо. На места, главно преди обяд, ще има слаби валежи от дъжд, над около 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен, след обяд - силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра - около 2°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, на места главно до обяд с валежи от дъжд. Вятърът преди обяд ще е умерен до силен от североизток, по-късно през деня ще отслабва и ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат между 9° и 12°. Температурата на морската вода е 9° - 11°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала, след обяд ще отслабва.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още ще се повиши.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 28 мин. и залязва в 16 ч. и 57 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 28 мин. Луната в София залязва в 2 ч. и 37 мин. и изгрява в 14 ч. и 50 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK