„Продължаваме Промяната“ посреща граждани в новия си офис в Благоевград

Снимки: ПП-Благоевград

Той се намира на ул. „Кръстьо Асенов“ №4

„Продължаваме Промяната“ откри приемна за граждани в Благоевград. Офисът вече е отворен за граждани, които искат да изложат проблемите, които ги вълнуват и имат предложения за промени и развитие на региона.

На място, на ул. „Кръстьо Асенов“ №4 (Вход от страната на ул. „Братя Миладинови“) ще ги очаква за среща регионалният сътрудник на народните представители от област Благоевград, Магделина Китанова.

Създаването на силна местна организация, която да стане фактор в обществения живот в региона, е една от целите, които отборът на „Продължаваме Промяната“ Благоевград си постави още по време на предизборната кампания за 47-ото Народно събрание.

Една от стъпките за засилване на връзката с гражданите е откриването на нов офис, в който хората от областта могат да подават сигнали и предложения, да споделят каузи и инициативи и те да стигнат до депутатите чрез регионалния сътрудник Магделина Китанова ([email protected]).

Приемните часове за срещи на граждани с регионалния сътрудник на народните представители от област Благоевград, Магделина Китанова ще бъдат в сряда от 11 до 13 часа и в петък от 13ч до 15ч.

В близките дни ще бъдат организирани и срещи с народните представители от област Благоевград Андрей Гюров, Владимир Табутов и Екатерина Димитрушева.

Магделина Китанова е родом от Благоевград, има докторска степен по политически науки от Университета в Саутхемптън, Великобритания. Там завършва и магистратура по политология с пълна стипендия. Магделина е била лектор в Университета в Саутхемптън, както и на над 10 конференции в Европа и САЩ. Работила е и за Европейската комисия в Брюксел, след което решава да се завърне в България, защото вярва, че младите образовани българи трябва да се завръщат в своята страна и да допринасят за развитието ѝ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//