Продължава да прониква студен въздух

Снимка: Infomreja.bg

Над по-голямата част от страната - слънчево време

Днес със слаб, в Източна България до умерен северен вятър ще продължи да прониква студен въздух. Над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Ще има и временни увеличения на облачността, по-значителни над централните и планинските райони, на отделни места ще прехвърчи слаб сняг. Максималните температури ще са предимно минус 3° и 2°.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна. На отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен северен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около минус 8°, на 2000 метра – около минус 14°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще са между минус 2° и 2°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 22 мин. и залязва в 18 ч. и 00 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 38 мин. Луната изгрява в 9 ч. и 48 мин. и залязва в 22 ч. и 48 мин. Фаза: три дни преди първа четвърт. / НИМХ /

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK