Принц Хари се завръща във Великобритания, но без Меган

Снимка: БГНЕС

Той ще присъства на събитие на благотворителна организация

Принц Хари се завръща във Великобритания, но без съпругата си Меган. Той ще бъде в Обединеното кралство за церемония по връчване на благотворителни награди само ден преди да се навърши една година от смъртта на кралицата. Принцът ще бъде в Лондон, за да се появи на събитие на благотворителната организация WellChild, която отбелязва постиженията и устойчивостта на тежко болни младежи.

Той е патрон на събитието през последните 15 години. По-рано този месец беше разкрито, че 38-годишният херцог на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл не са били поканени на събитието, което ще се проведе в чест на покойния монарх на 8 септември.

Очаква се крал Чарлз III и кралица Камила да отбележат годишнина от кончината на кралица Елизабет Втора в Балморал, заобиколени от другите членове на семейството.

Ако принц Хари присъства, това ще даде нови аргументи за твърденията, че той може да се завърне в кралството, но без съпругата и децата си. 

Ден след това херцогът ще отлети за Дюселдорф за игрите "Инвиктус", една от малкото инициативи, които той продължи да подкрепя след оттеглянето си от кралските задължения. 

42-годишната Меган Маркъл ще лети направо за Германия от Калифорния, за да изнесе реч за ,,смелостта" пред военните ветерани, които се състезават на игрите. /bTV/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK