"Познавате ни! Вие сме ние!": Лицата в листата на ПП-ДБ в Разлог

Снимка: ПП-ДБ

Велина Кулина представя кандидатите за общински съветници

Кандидатът за кмет на община Разлог – Велина Кулина, представя кандидатите за общински съветници.

Листата е съставена от 17 лица, сред които и Кулина, която е с преференция номер 2.

#ПознаватеНи!ВиеСмеНие! Заставаме пред Вас с лицата си, с историите ни, с биографиите ни, с мотивацията да бъдем кандидати за местния парламент, казва Кулина.

Под номер 101 е водачът на листата на ПП-ДБ за кандидати за общински съветници в община Разлог - Иван Димитров.

#101 С Иван се познаваме отдавна и сме си партинрали в различни начинания в културната сфера.

Сега влизаме заедно в екип, който преследва целта "Прозрачно управление на Община Разлог, в което жителите да определят нуждите от действия и да могат да контролират процеса". Убедеността ми в екипният успех се базира и на опита , който Иван има през последните 20 години като политик, кандидат за кмет и народен представител и позициите, които е защитавал открито през  същото това време като гражданин и общински съветник. Самият факт, че сме си подали ръка именно в тази конфигурация, аз кандидат за кмет, а той водач на листата кандидати за общински съветници е достатъчно доказателство, че сме дебатирали на всякакви нива и сме отсели ползите от веки един от нас, за да създадем работещ екип.

Трети в листата е Дарин Кацарски.

#103 Дарин Кацарски е родом от град Разлог. Той е юрист по образование и професия, завършил СУ „Св. Климент Охридски”.

Понастоящем работи като помощник ЧСИ в Разлог. Живял е на различни места в България и чужбина, но избира да се върна в Разлог – не само защото е негов роден град, но и защото вярва в развитието на общината и иска да участвам в нейното бъдещето.  

Д-р Радко Тумбев е под номер #104.

Да! Това е лекарят с 28-годишна практика в МБАЛ - Разлог, началник отделението по физиотерапия. Но следва неговият опит не само в медицината, а и в други сфери.

Д-р Тумбев има и богата политическа практика като областен председател на ДСБ. Бил е общински съветник за периода от 1999 до 2023 г., от които 1999 г., 2003 г., 2007 г. е ръководил Общинския съвет в Разлог. Д-р Тумбев е „излизал“ и на спортния терен – като президент на ВК „Пирин Разлог“.

#105 Ваня Крънчева - лекар, специалист по вътрешни и белодробни болести във вътрешното отделение към МБАЛ-Разлог.

За мен д-р Крънчева е образът на съвременния герой, защото аз лично, а и вие, видяхме как по време на КОВИД пандемията, тя жертва семейството си и себе си заради нас!

Посоката, която следва в живота си е грижа за хората както в болницата, така и извън нея. Мисията на д-р Крънчева е здравословната среда на живот, чист град, чист въздух, съхранена природа.

Д-р Крънчева работи срещу вредните навици у подрастващите, агресията в общуването и смъртта по пътищата.

Представям ви и нашия кандидат за общински съветник с преференциален номер #106 – Пламен Хаджиев.

Пламен има дългогодишна практика в сферата на икономиката и финансите, в момента е счетоводител в частна фирма.

Има опит като земеделски производители и визия за ролята на общинска администрация за подпомагане на земеделието в общината.

Познаваме го като самодеец, а за мен Пламен е човекът, чиято ревностна мисия е опазване на фолклора и традицията на Разлог.

„Да живее Старчевата“ – нали Пламене?!

#107 - Слав Фарфаров.

Той е юрист и активно се развива в професията си.

33-годишният Слав е специалист в областта на публичното право. В момента работи като такъв и надгражда опит в престижна частна компания, която има пряко отношение към икономическото развитие на града ни. Хобито му е свързано с колоездене и велосипеди.

За мен Слав е човек с каузи и визия за модерно и свободно общество.

Вера Маврева – нашият кандидат под номер #108.

Вера е родена и живее в град Разлог. Завършила е бакалавър и магистърска степен в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Има дългогодишна практика в сферата на икономиката и финансите, по настоящем е счетоводител.

Мотото на Вера е „Стабилната семейна среда и доброто образование са предпоставките за проспериращо общество“.

Младостта и професионализмът продължават с кандидат номер #109 - Николай Карамфилов.

Родом от с. Бачево Николай Карамфилов, израства във Великобритания, където завършва бакалавър по право, след което се завръща в България и започва магистратурата си по финанси в Софийския университет. Има опит като данъчен консултант в една от „Големите 4“. В момента работи като младши експерт в БНБ, бронзов медалист от световното първенство по чирлидинг през 2019 г.

Наша гордост!

#110 Иван Стойчев

Иван е завършил езикова гимназия с немски и английски език.

Има практически опит в транспорта и логистиката. От 8 години е управител на строителна компания.

Семеен и с категорични планове бъдещето му в личен план да е пряко свързано с родния град.

Хобитата му са свързани със спорта – колоездене, фитнес и планини.

Равнопоставеност на всички от малкия и среден бизнес в общината, е едно от основните неща, за които ще работи, влизайки в Общинския съвет.

С преференция #111 е Радослав Страхилов.

31-годишнният Ради е родом от град Разлог. Бакалавър по филмова и телевизионна режисура и магистър по продуцентство, медии и маркетинг. Занимава се с частен бизнес в сферата на фотография и видеография.

Радослав винаги застава извън кадър, защото уменията му са зад обектива, но сега влиза в кадър, защото той е от професионалните екипни играчи. Убедила съм се в това в последните повече от 5 години, в които работим заедно и правим прекрасни неща!

Сава Донев – кандидатът под номер #112.

Сава Донев е родом и живее в с. Баня.

Учил е агрономство, но практиката го отвежда в хотелиерството, което е в основата на икономическото развитие на с. Баня. Женен с три деца.

Сава е общински съветник в настоящия местен парламент. Добрият живот на семейството му и всички жители на родното село са мотивацията му да е обществено активен.

Преференция номер #113 е за Михаела Петрова.

Родом от Разлог, завършила бакалавър в специалността „Публична администрация“ в СУ „Св. Климент Охридски“, магистър по авиационен мениджмънт във ВВВУ ,,Георги Бенковски". Има стаж в Министерството на българското председателство на Съвета на ЕС, Министерския съвет и Столичната община.

Работя от година и половина в сферата на авиацията като кабинен екипаж, което ми позволява да пътувам, да черпя идеи и знания от различни места по света, в същото време ми дава и възможност да живея в Разлог, споделя Михаела.

Кандидат #114 - Иван Михайлов, който е родом от с. Годлево. Професионално си образование придобива в специалност „Корабостроене“ с допълнителна квалификация като ВиК оператор на пречиствателни станции.

Негова е идеята на ниво община в различните сфери да се стартира създаването на децентрализирани автономни организации. Този иновативен начин на организиране, гарантира прозрачността на разходване на средства, вот и съгласуване на обществено мнение.

Ето и кандидат с преференциален номер #115 Васил Елчин.

Васил e от Елешница. Завършил е Професионална гимназия по електроника и електротехника, което дава и тласък в професията му. Васил е успешно реализиран в изграждането на климатична и хладилна техника. Сгоден е и планове му са да гради живота си в родната Елешница, затова е важно условията за живот там да са като на всички европейци.

Анна Чангулова-Стоилова е от с. Баня и нейната преференция е #116.

Има 31-годишен опит като учител по математика, физика и информационни технологии.

Хобито и е народната музика и фолклора. Убедена е, че хобитата правят човека завършен пълноценен.

Омъжена с двама сина на. Малкият ѝ сън навърши 18 години и ще упражни правото си на вот като гражданин на Република България за първи път.

За нея като учител и родител е важно младежите да имат реална представа защо ни е дадено конституционно право на вот и какво отражение има това директно върху живота на всеки един българин.

#117 Георги Попов e доайенът!

Човек с богат трудов и житейски опит. Работил е като конструктор, дърводелец и какво ли не, както той самия казва.

Той е от основателите на демократичните сили в oбщина Разлог. Истинското лице на политика и защитник на справедливо отношение и равни права на всеки.

Toй е смел и жертвоготовен човек!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//