Поредица пострадали след катастрофи през почивните дни

Снимка: Infomreja.bg

Част от пострадалите са с опасност за живота

Опел, управляван от 33-годишна жена и хонда, управлявана от 58-годишен мъж, са се ударили на АМ "Хемус".

Водачите са тествани са употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е отрицателен резултат.

Пострадали са шест човека – от тях четирима в опела - 60-годишна жена, която е получила политравма, и 23-годишна жена с фрактура на предмишница и таз.

Те са настанени в болнично заведение с опасност за живота.

Пострадала е още 52-годишна жена с контузия на гръден кош и корем.

Водачката е получила контузия на гръден кош и рана на крака.

Пострадали са водачът на Хондата, който е получил контузии на гръден кош и корем, получил е медицинска помощ и е освободен без опасност за живота, и 11-годишно момиче, което е пътувало в същата кола е получило фрактура на пръст на крайник, получила е медицинска помощ и е освободена без опасност за живота.

По АМ "Тракия" също е настъпило пътнотранспортно произшествие между опел, управляван от 66-годишен мъж, и тойота, управляван от 64-годишен мъж.

Водачът на Опела получил натъртване в областа на гърдите, получил е медицинска помощ и е освободен, без опасност за живота.

Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е отрицателен резултат. В РУ-Чирпан е съставен АУАН и протокол за ПТП с пострадали.

Жена, пътувала в лек автомобил е с фрактура след пътен инцидент в община Попово. На 21.10. до с. Кардам, правоспособен 56-годишен водач, управлявайки собствения си лек автомобил „Рено Меган“ с турска регистрация в посока Разград, е изгубил контрол над управлението му.

Автомобилът е излязъл вдясно от пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на произшествието водачът е получил контузна рана на главата и комоцио. След медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Пътувала на предна дясна седалка на автомобила 51-годишна жена от Разград е настанена за лечение в МБАЛ-Търговище с фрактура на таз, без опасност за живота й.

Неправоспособен водач на лек автомобил е настанен за лечение в болница след друг пътен инцидент.

На 21.10. около 21,15 ч. неправоспособен 56-годишен водач от с. Драгановец, община Търговище, управлявайки по ул. „Г. Димитров“ в същото село лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация – собственост на мъж от В. Преслав, и движейки се с несъобразена скорост, на дясна крива е изгубил контрол над управлението на моторното превозно средство. Автомобилът е излязъл вляво извън пътното платно и се е блъснал челно в електрически стълб от електропреносната мрежа.

В резултат на пътно-транспортното произшествие са нанесени значителни материални щети. Водачът е настанен за лечение в МБАЛ-Търговище с фрактура на шиен прешлен, без опасност за живота му.

Водач на лек автомобил също е настанен за лечение в болница след друго пътно-транспортно произшествие.

На 23.10. след разклона за с. Голямо Ново, правоспособен 52-годишен водач от Попово е предприел маневра изпреварване.

В резултат управляваният от него лек автомобил е блъснал последователно автомобила „Опел Корса“ и насрещно движещия се лек автомобил „Хонда ЦРВ“ с варненска регистрация.

В резултат на пътния инцидент водачът на лекия автомобил „Ситроен“ е настанен за лечение в МБАЛ-Търговище с фрактура на глезен, без опасност за живота му.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//