Поне 5 мандата си пожелаха социалистите в Гоце Делчев на финалния си митинг

снимки: infomreja.bg

С грандиозен митинг концерт кандидатите за депутати от пиринската листа на Коалиция за България Тодор Радулов, Спас Панчев и Магдалена Пиринска, председателите на общинските структури в Гърмен, Хаджидимово и Сатовча Мариана Стругова, Румен Боянин и Милко Серкьов и кметът на Гоце Делчев Владимир Москов закриха официално предизборната кампания. Заключителният митинг приключи на същото място, където бе обявен стартът на предизборната кампания - в градския парк в Гоце Делчев.

С бюлетина №5 поне пет депутатски места за Коалиция за България в Пиринско си пожелаха кандидат-депутатите и за пореден път в този предизборен месец те поискаха подкрепата на стотиците, събрали се в парка членове и симпатизанти на червената партия с твърдото обещание да спазят всички поети ангажименти от програмата и да работят за просперитета на държавата, за повишаване на жизнения стандарт на българите, за осигуряване на повече работни места, по-високи пенсии и по-качествено здравеопазване.

"През този месец сигурно се наслушахте на щедри обещания и красиви думи, но когато Коалиция за България се доказваше и представяше на избирателите си най-добрата платформа, наши опоненти се опитваха с присвоени чужди пари и труд да правят предизборна агитация. Нека днес да закрием предизборната кампания и да си пожелаем успешен избор с бюлетина №5 в неделя", заяви от трибуната кандидатът за народен представител Тодор Радулов и даде думата на плеадата изпълнители, които до тъмно веселиха стотиците членове и симпатизанти на БСП в градския парк в Гоце Делчев.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Пиринска21:24 - 11.05.2013
Колкото и да ни нападате герб си отива.Свърши ви времето.
до Живков20:59 - 11.05.2013
Стига с фалшивите имена Живков, знаем, че по цял ден висиш по форумите да плюеш.
Венцислав Сотиров20:08 - 11.05.2013
А Митко Бояджиев-Тъпото освен,че раздава хляб на възрастни хора,за да гласуват,днес цял ден агитира по града в деня за размисъл.Този боклук е за затвора!
Венцислав Сотиров20:05 - 11.05.2013
Да изхвърлим червените боклуци!От нас гражданите зависи,събудете се!

FACEBOOK

//