ПМГ в Гоце Делчев вече и с многофункционална спортна площадка

Снимка: Infomreja.bg

Днес тя беше открита тържествено

Придобивките на ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев стават все повече. Само месец след откриването на обновената учителска стая, училището вече може да се похвали и с многофункционална спортна площадка, едно изключително модерно съоръжение. Днес то беше официално открито с водосвет, отслужен от Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим.

„Убедена съм, че успехите, които ще завоюват нашите ученици в областта на спорта, ще се множат и ще славят името на училището и общината“, каза в приветствието си директорът на гимназията Елка Божикова.

Колективът на елитното учебно заведение беше поздравен и от Ивайло Златанов – началник на РУО – Благоевград. Той също изрази увереност, че възпитаниците на ПМГ – Гоце Делчев, ще бъдат добри не само в областта на математиката, програмирането, историята, химията, биологията, но и в областта на спорта.

Обръщение към присъстващите направи и Валери Сарандев – временно изпълняващ длъжността кмет на общината.

„С тази придобивка съм убеден, че спортните успехи, наред със затвърдените от вас постижения, които имате в областта на науката, ще допринесат за извисяване името на нашата община в страната ни, а и извън нея“, отбеляза той.

На откриването присъстваха началници на отдели в община Гоце Делчев, директори на учебни заведения в района, представители на спортни клубове. Тук беше и старши експертът по физическо възпитание и спорт в РУО – Благоевград, Пепа Николова.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK