Петър Петров от Кюстендил се нуждае спешно от помощ! Да помогнем!

Снимки: Личен архив

Мъжът страда от заболяване на дебелото черво, единственият му шанс за живот е да се подложи на три много сложни операции

54-годишният кюстендилец Петър Петров се нуждае спешно от помощ. Преди пет години той е диагностициран с уцерозен колит – заболяване на дебелото черво, което се оказа нелечимо с медикаменти.

През всички тези години лечението му не е прекъсвано. Правени са опити с всички съществуващи не само в България, но и в целия свят медикаменти. За съжаление, биологичните лекарства, които са му предписвани не повлияха достатъчно, за да може заболяването да бъде спряно.

В момента болестта на Петър е вече на етап, който е животозастрашаващ и е необходимо да се предприемат спешни мерки! Единственият шанс да се преодолее тази болест е да се подложи на три много сложни операции, които не се правят в България.

„Ние направихме запитване към болница в Турция и получихме оферта от Medipol Mega Hospital Complex, която обаче е отвъд финансовите възможности на семейството ми...

Определената дата за първата операция е 6.04.2020 година. Ако всичко върви по план, втората операция трябва да се направи шест месеца след първата, а третата още няколко месеца по-късно. Очаква се всички операции да бъдат направени за около една година.

Освен средствата за операциите, аз и семейството ми ще имаме и допълнителни разходи, които ще съпътстват моето лечение в чужбина. Ще имам нужда от вашата подкрепа, за да може да заплатя транспорта, консумативите, специализираната медицинска храна, рехабилитацията, както и следоперативно посещение и хоспитализация в болницата в Истанбул за наблюдение в периода на възстановяване.

Ако операциите са успешни се очаква след това да се продължи и лечението на съпътстващите заболявания, които получих в резултат на основното заболяване, като: остеопороза, стероидна зависимост, херния и други. Предполагам, че ще има и други разходи, които ще станат ясни в самия ход на лечението.

Именно заради това се обръщам към всички добри хора – моля ви да ме подкрепите, за да имам шанса за едно светло и щастливо бъдеще!“, казва 54-годишният кюстендилец, който предварително благодари на всички дарители.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK