Паунов за прак-хотел "Кюстендил": Не можем да продадем нищо тайно, защото всички срокове текат

Снимка: Infomreja.bg

7 млн. инвестиция да твърдиш, че е малко, при положение, че не си дал и 70 ст. до момента, е малко странно

Продажбата на парк-хотел „Кюстендил“ е обявена в Държавен вестник и сроковете текат от момента на обявлението, така че няма как да бъде скрито. Освен това, обявлението е второ през годината – през месец април не се яви купувач. В момента, в който е напът да се финализира най-голямата сделка в туризма, някой да се яви да търси кусури, не мога да си го обясня. Това обяви кметът на Кюстендил Петър Паунов, по повод изявлението на председателя на БСП – Кюстендил, Йордан Тодоров.

„Ако е имало по-сериозни инвеститори те или през месец април, или сега са щели да наддават. Обявата за продажбата е стояла на сайта на Община Кюстендил поне 20 дни. Тук отново се влиза в клишета. На фона на постоянните призиви да разкриваме работни места и да привличаме инвеститори, да седиш и да неглижираш усилия в тази посока е абсурдно. Да дойде инвеститор и да вкара 15 млн. лв. в развитието на туризма и да отваря работни места, ти да седиш и да неглижираш е малко несериозно, но въпрос на стил.

Явно колегата се е объркал, не можем да продадем нищо тайно, защото всички срокове текат от момента на публикация в Държавен вестник и това го има в решението. А и 7 млн. инвестиция да твърдиш, че е малко, при положение, че не си дал и 70 ст. до момента, е малко странно", заяви още кметът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//