Официално: „Продължаваме промяната” отива на избори с ВОЛТ и „Средна европейска класа“

Снимка: БГНЕС, архив

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии

"Продължаваме промяната" подписа коалиционно споразумение с ПП „Волт“ и ПП „Средна европейска класа“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г, съобщиха от формацията. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин.

Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона.

Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи. /NOVA/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK