Община Разлог подобрява материалната база на болницата в града

Снимки: Община Разлог

Изграждат газова инсталация в три отделения

Община Разлог продължава ремонтните дейности в МБАЛ-Разлог ЕООД, с цел подобряване материалната база на лечебното заведение и повишаване качеството на предоставяните здравни грижи и услуги, съобщават от администрацията. 

Стартиралите дейности, насочени към подобряване здравните грижи и услуги за пациенти на лечебното заведение, обхващат изграждането на газова инсталация в три отделения - детско, вътрешно и инфекциозно, както и инсталация на пациентски табла, оборудвани с източници за газ, вакуум, въздух, светлинна и звънчева сигнализация.

“Паралелно с дейностите за изграждане на газова инсталация и пациентски панели, започнахме и частично вътрешно преустройство на част от стационара на болницата. До няколко седмици помещенията на партерния етаж ще бъдат изцяло обновени, като в бъдеще ще бъдат използвани за лекарски кабинети.

Продължаваме и дейностите за подобряване базата на детско отделение, които са насочени към обособяване на нови санитарни помещения”, поясни ръководството на Община Разлог пред управителя на МБАЛ-Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK