Облачно и дъждовно време днес

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 9 и 14 градуса

Днес времето в страната ще бъде облачно, на места с превалявания от дъжд, по-значителни след обяд в югоизточните райони. Ще духа слаб, в Лудогорието - умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са между 9° и 14°, в София - около 10°.

Над планините ще бъде облачно и с валежи от дъжд, над около 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен вятър от югозапад, който до вечерта ще се ориентира от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието ще бъде облачно, главно в следобедните часове с валежи от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат между 13° и 15°. Температурата на морската вода е 9° - 11°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца, ще се повишава и към края на деня вече ще е по-високо от средното.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 27 мин. и залязва в 16 ч. и 57 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 30 мин. Луната в София залязва в 1 ч. и 23 мин. и изгрява в 14 ч. и 28 мин. Фаза на луната: два дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK