Новият председател на РИК-Благоевград, е Ангел Ризов от „Има такъв народ“

Снимка: Infomreja.bg

Адвокат Мартин Бусаров бе досегашният председател

Областният управител на Област Благоевград – Бисер Михайлов, проведе консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции, относно състава на Районната избирателна комисия в Благоевград за предсрочните избори за народни представители за Народно събрание на 11 юли.

На консултация са поканени да присъстват парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание на Република България, както и партии и коалиции, които не са парламентарно представени.

На проведените консултации се постигна съгласие за: председател на РИК – Ангел Милчев Ризов от партия „Има такъв народ“, заместник-председател Йордан Стефанов Симонски от Коалиция „БСП за България“, втори заместник-председател Милена Димчова Велкова от Коалиция „Демократична България“, за секретар на РИК предложение направи партия „ДПС“, а именно Галена Николаева Манова-Узунова.

Тъй като се постигна съгласие за състава на РИК между присъстващите представителите на партиите и коалициите ще бъде изготвено и изпратено до ЦИК  писмено предложение от Областния управител  за състав на РИК, ведно с приложенията, посочени в т. 5 от Решение № 5-НС/12.05.2021 г. на ЦИК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK