Нинова се извини на полицията за причинено неудобство край БНТ

Снимка: БГНЕС

"Отказах те да ме извеждат, отказах кола и излязох сама, пеша”, написа Нинова в социалната мрежа.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се извини на полицията, защото е отказала тяхната помощ на излизане от БНТ, предаде репортер на БГНЕС.

“Не съм искала протестиращите пред БНТ да ми се извиняват за случилото се след участието ми в предаването “Панорама”. Напротив. Искам аз да се извиня на полицаите, затова че им отказах те да ме извеждат, отказах кола и излязох сама, пеша”, написа Нинова в социалната мрежа.

“По-късно разбрах, че с това съм нарушила техните правила за реакция в такива случаи. Извинете ме за причиненото ви неудобство”, добави лидерът на БСП.

БГНЕС припомня, че Корнелия Нинова и Даниела Дариткова от ГЕРБ участваха в БНТ петък вечерта. Пред сградата на националната телевизия имаше много протестиращи, които искаха оставката на нейното ръководство.

Протестиращите блокираха улиците не искаха да пуснат Дариткова и Нинова да излязат, наложи се полицията да им съдейства. Първа успя да излезе лидерът на БСП. Това става около 23.30 чака. Гражданите поискаха нейната оставка, което силно я учуди. Нинова заяви, че подкрепя протестите.

Председателката на ПГ на ГЕРБ напусна обществената телевизия малко по-късно, придружена от плътен кордон полицаи, които я охраняваха от протестиращите. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK