Николай Шушков открива предизборната си кампания пред РИМ-Благоевград

Снимка: Шушков

"Мястото не е избрано случайно"

На 29 септември 2023 (петък) от 18.00 ч. независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков, ще открие официално предизборната си кампания в амфитеатралното пространство пред Регионалния исторически музей в града.

„Мястото не е избрано случайно. Тук ще си припомним нашите история, традиции и култура. Славното минало на града ни задължава да бъдем негови отговорни стопани днес и да работим неуморно за просперитета на хората. Затова Благоевград е мисия“, споделя Николай Шушков.

Кандидатурата на бившия областен управител и бивш заместник регионален министър Николай Шушков се издига от впечатляващ Инициативен комитет, в който влизат културни и спортни дейци, общественици, лекари, юристи и др. Част от тях ще вземат участие и в откриването на предизборната кампания на Николай Шушков, сред които са и легендарните солисти на Ансамбъл Пирин Руска Стоименова, Иван Гоцев и Стойка Германова, както и солисти от Биг Бенда на Благоевград.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK