Николай Шушков: Можем да постигнем печеливш резултат с номер 74

Снимка: Infomreja.bg

"Благоевград е моя съдба, искам да я превърна в моя мисия"

Доволен съм и съм отговорен! Позволявам си от името на Инициативния комитет да обявя кампанията на Николай Шушков за независим кандидат за кмет на Благоевград за открита! Какво да му пожелая?! Здраве, здраве, здраве и търпение, и ръка за ръка с гражданите на Благоевград! Първият ден на всички избори е ден на надеждата. Няма избори, които да не ги приемем за нова надежда за нещо добро!

С тези думи почетният гражданин на Благоевград и бивш градоначалник – Лазар Причкапов, даде старт на предизборната кампания, в която се впуска неговият ученик и приятел – Николай Шушков.

Пред множество от приятели, симпатизанти, хора от цялата област Благоевград, Николай Шушков даде сериозна заявка, че изборите не са само време за обещания, а най-важният ден за жителите на едно населено място, в който определят развитието му.

Развълнувам съм, че съм сред хора, които ме подкрепят. Днес в България се дава старт един от най-важните избори в живота на хората. Кметът и местната власт са основата на българската държавност! Нека масово да гласуваме и да отдадем гласа си за просперитета и развитието на Благоевград!

Шушков емоционално призна, че е приел предизвикателството, защото Благоевград е не само мястото, в което той е бил ръководител на Областната администрация или като заместник регионален министър е давал всичко възможно за общината, но тя е негова съдба:

Роден съм в Благоевград. Той е моя съдба, искам да я превърна в моя мисия. Виждаме онези неща, които ни пречат да се развиваме. Това бе основният мотив да приема предположение на ИК да се кандидатирам за независим кмет. Аз съм човек, който не дава празни обещания, който решава въпросите трайно и дългосрочно, който е здраво стъпил на земята.

Шушков изложи и няколко акцента от предизборната си управленска програма:

Икономиката на града – важно е привличането на инвеститори, да върнем местните, потърсили работа в други населени места. Важна задача е да изградим нова индустриална зона. Зад нас стои успешният модел на Икономическа зона „Тракия“. Всяко работно място на 30 мин. път от родната община е работно място и за Благоевград! Децентрализацията на общините ще реализира проекти за по-добра инфраструктура и по-чиста околна среда.

Всички живеем тук и виждаме икономическия упадък на Благоевград. На първо място поставям възстановяването на индустриалния гръбнак на града и привличането на нов бизнес. Повече от 10 000 наши съграждани в последните години работят извън общината. Целта е да ги задържим тук и да създадем нови и добре платени работни места, които да подобрят качеството на живот в града. Паралелно с това ще започнем изграждането на нова съвременна индустриална зона, в която общината ще участва с апортна вноска със земя и ще изгради всички необходими комуникации и инфраструктура.

Шушков засегна още ВиК сектора и проблемите в него.

Без помощта на държавата този въпрос не може да се реши. Затова искам да поставя въпроса за изграждането на язовир Раковчерица съвместно с ръководството на Община Симитли, който ще реши проблема с питейната вода и поливните системи. Той ще бъде решение за 50 годни напред!

Привличането на инвестиции в икономиката на града; модерен облик чрез поддържане и развитие на приветлива градска инфраструктура; повишаване нивото на социалните услуги на общината; разширяване на обхвата на социалното включване; грижа и за най-засегнатите от социалната несправедливост, фокус върху образованието духовността и спорта. Това са основните приоритети на кандидата за кмет Николай Шушков.

Кандидатът благодари на ръководството на БСП и „Левицата!“ за тяхната подкрепа. С общи усилия, можем да постигнем печелиш резултат, който ще дойде с номер 74, завърши кандидатът за кмет.

Събитието продължи с изпълнения на емблемите на Пиринския край и Благоевград.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК:

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK