Неврокопчани пак на барикадите, блокират за час пътя за Драма

снимка: infomreja.bg, архив

Нов протест срещу високите сметки за ток и срещу монополистите, които изсмукват доходите на българите, готвят в Гоце Делчев. Протестиращите ще се съберат в неделя от 11 часа на площад „Гоце Делчев", като след това е предвидено шествие и затваряне на кръговото движение на международния път за Драма – Гърция за един час.

Днес следобед в деловодството на община Гоце Делчев постъпи отново искане, подписано от бившата неврокопска учителка Мая Илиева-Семерджиева за разрешение за провеждането на протеста. Община Гоце Делчев на свой ред уведоми началника на РУП - Николай Тонев, за предстоящото протестно мероприятие и осигуряването на полицейска охрана.

Този път в протеста в Гоце Делчев се очаква да се включат и жители от общините Хаджидимово, Гърмен и Сатовча. Известният оратор и бунтар Иван Сабахлъков също ще участва в организацията на протеста срещу монополите, високите цени на тока и водата и високите лихви на банковите кредити, които според предварителните заявки на протестиращите ще са сред основните акценти на протеста в неделя.

 

КОМЕНТАРИ

обратно мнение17:14 - 24.02.2013
А Велко Белчев и собствениците на Лукойл на кого са мекерета на на бате им Гошо Юруков и на руските мафиоти .Сабахлъков и Мая са чисти хора не плюйте по тях . Защо не излязоха отпред онези които писаха плакатите онези които взеха пари за да направят митинг в Гоце Делчев . Мълчете си че всичко се знае . Добре че бяха тези двамата та не допуснаха да стане това което се случи в София .
адем-кенан14:26 - 23.02.2013
е от такива боклуци като дриснята сабахлъ народа не може да види бял ден,е напълнете му устата лайна и да млъкне вече тази прокоба,този подмазвач е като грип путката му майчина.
Внимавайте10:59 - 23.02.2013
Хорааа, внимавайте, партийците от всякакъв цвят дебнат, пак искат да ни яхат. 23 години не им стигнаха. Какво се подмазва тая организторка Мая на ГЕРБ, Ванчо Сабахлъка беше с Курнелка, сега е с Миро.
Муса09:05 - 23.02.2013
Тогава да се кастрира публично на стадиона

FACEBOOK

//