Над 30 спортни и атрактивни автомобила пристигат в Банско

Снимка: Община Банско

Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско

Централният площад в Банско ще промени обичайния си облик в последния априлски ден. Над 30 спортни и атрактивни автомобила, част от Премиум рали София - Свети Влас ще пристигнат в Банско в събота по обяд. Любителите на бързи коли ще могат да се насладят на уникалната гледка на 30 април 2023 г., малко след 12 часа, съобщават от Общината.

Музика, настроение и бензин в кръвта очакват всички фенове, които ще изберат да изкарат една различна неделя в подножието на Пирин планина. Ferrari Pista, Lamborghini, McLaren, Bentley Continental GT Speed, Porsche 911 GT3, Porsche 911 Turbo S са част от суперавтомобилите, които ще посрещнат жителите и гостите на Банско.

А малко преди това ще бъде даден старт на маратона РотаРън в подкрепа на Българския регистър за стволови клетки, организиран от Ротаракт клубовете в България и подкрепен от Премиум рали София - Свети Влас.

Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско и е част от маршрута на Премиум рали София - Свети Влас Discover Bulgaria I Mountain Ride.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//