Набират две медицински сестри за Центъра за настаняване от семеен тип

снимка: infomreja.bg, архив

Набират две щатни бройки за медицински сестри, които да работят в Центъра за настаняване от семеен тип за деца с увреждания в Кюстендил.

Персоналът ще бъде назначен на трудови договори на базата на необходимите квалификация и опит, така че да изпълнява заложените в проекта дейности.

Минималните изисквания за кандидатите са образователна степен – професионален бакалавър по здравни грижи и професионален опит минимум 3 години.

Необходимите документи за участие в процедурата по подбор са: заявление - по образец; автобиография - по образец; документ за самоличност – копие; документ за завършено образование – копие; копие на документи, удостоверяващи трудовия стаж на кандидата, както и копие на документи, доказващи допълнителни умения и квалификация.

Документите по образец могат да се получат от деловодството на Община Кюстендил или на адрес: гр. Кюстендил, ул. „Яворов” №6, ет. 2, кабинет 224 /Общинска поликлиника/.

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в деловодството на Община Кюстендил от 11-и до 25-и юли включително.

Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени от 29-и до 31-и юли на информационното таблото до входа на Община Кюстендил – пл. „Велбъжд”1, както и на сайта на Община Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK