На 6 публични презентации фирма „БИЛКИ“ ЕООД представи дейностите по проектта, който реализира по схема "Ново работно място 2015" по ОПРЧР

Фирма „БИЛКИ“ ЕООД проведе публични презентации в 6 от големите градове на страната - Плевен - 03.12.2016 г.; София - 08.12.2016 г.; Пловдив - 09.12.2016 г.; Бургас-14.12.2016 г.;  Благоевград - 15.12.2016 г.; Варна - 27.12.2016 г.

На презентациите присъстваха представители на фирми от бранша, партньори, журналисти и други заинтересовани лица.

Представители на фирмата представиха дейностите по проекта, които ще трябва да реализират, като споделиха, че част от тях вече са стартирали.

Част от предвиденото оборудване по проекта вече е закупено за обезпечаване на новите работни места, първите договори с избрани кандидати са сключени с тях, но подбор на безработните лица продължава.

С реализирането на всички дейности по проекта се цели "Да се създадат условия за устойчива заетост, обучение и професионална реализация на безработни и/или неактивни лица в областта на търговията с билкови продукти", което от своя страна ще доведе до постигане на заложените индикатори и най-важният резултат да се осигури заетост за 12 месеца на 20 безработните/неактивни лица  в „БИЛКИ" ЕООД.

 

Настоящият документ е изготен с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд, „не може да се проиема като официална позиция на Европейския съюз или Оперативна програма „Развитие на човешките „БИЛКИ“ ЕООД носи отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства ресурси“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK