На 16 юли Илко Стоянов ще положи клетва

Снимки: ОбС

Тасков проведе първа работна среща с новоизбрания кмет

Новоизбраният кмет Илко Стоянов ще положи клетва на тържествено заседание на Общински съвет – Благоевград.

Председателят на Общински съвет - Благоевград, Радослав Тасков, проведе първа работна среща с новоизбрания кмет на община Благоевград  Илко Стоянов и областния управител - Николай Шушков. 

Основна тема на разговора бе определяне датата за провеждане на извънредно заседание на Общински съвет-Благоевград, на което спечелилият изборите на 4 юли, да положи клетва като кмет на община Благоевград. 

Взето бе решение тържествената сесия да бъде насрочена за 16 юли година от 9.30 часа в зала „22-ри септември”. Илко Стоянов ще положи клетва и ще встъпи в длъжността кмет на Община Благоевград. 

„Изборите бяха честни и демократични!” - това е общата оценка на управляващите, стана ясно на провелата се среща в кабинета на Радослав Тасков. 

По време на работната среща бяха разгледани и въпроси, свързани с работното взаимодействие между Общинска администрация, Общински съвет и Община Благоевград. 

И трите страни декларираха желание за съвместна работа и решаване на належащите  проблеми, в най-кратки срокове. Бяха обсъдени и други въпроси от местен характер, свързани с механизмите и средствата, които могат да бъдат използвани, за да може Община Благоевград да се развива в положителна посока.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//