Мразовита сутрин, слънчев ден

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 0 и 5 градуса

Сутринта ще е мразовито. През деня над повечето райони ще е предимно слънчево. На места в Дунавската равнина ще се задържи мъгливо, но след обяд видимостта ще се подобрява. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, в Източна България - от югоизток и ще e слаб до умерен. Максималните температури ще са между между 0° и 5°, по-ниски в местата с трайна мъгла, в София - минус 2°.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около минус 1°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. По-значителна ниска облачност ще има в сутрешните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 5° - 7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остане значително по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 49 мин. и залязва в 17 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 37 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 32 мин. и изгравя в 14 ч. и 55 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK