Модерен коафьорски салон отвориха в Гоце Делчев баща и син от Хвостяне

Асим Хавале и синът му Садетин отвориха в Гоце Делчев стилен салон за мъжка красота и чар, снимки: infomreja.bg

Кметът на гърменското село Хвостяне Сейхан Ахмедов днес преряза лентата на най-новата придобивка в Гоце Делчев, предназначена за мъже от всички възрасти, които са особено прецизни и държат на външността.

Модерният бръснарски салон на баща и син Асим и Садетин Хавале отваря врати с името си "Дом на мъжката красота и обаятелност". Двамата стартираха бизнеса си у нас след дълги години гурбетчийство в Англия и Турция.

”В чужбина е хубаво, изкарват се добри пари, има законност, има ред, но е чужбина. Пет години съм разделен със семейството си и откровено казано предпочитам по-малко пари, но да съм при съпругата, детето и родителите ми. Трудно се живее в чужбина и никой да не си мисли, че като отиде да работи навън, парите го чакат на всеки ъгъл”, сподели младият коафьор Садетин Хавале. Той и баща му зарязаха гурбетчийството и обединиха бизнеса си в Гоце Делчев.

Кръсници станаха първите клиенти на салона, които се довериха на уменията на двамата коафьори, трупали дългогодишен опит в професията в Англия и Турция.

Садетин Хавале е млад мъж, който наскоро се е прибрал от 5-годишен гурбет в Англия,  където трупал професионален опит в елитни коафьорски салони. Семейството и раждането на първата рожба на Садетин са станали причина той да се прибере у дома и да открие свой салон в Гоце Делчев.

Баща му Асим е на 45 години и също има дългогодишен стаж в коафьорството. Учил е тънкостите на професията 20 години в Турция.

"Цялостното оборудване и обзавеждане на стилния салон купихме от Англия и Турция и в него ще предлагаме освен традиционното бръснене и много нови услуги. Цялото си умение и опит насочваме изцяло към българските мъже, защото и ние, мъжете, както жените, също искаме да изглеждаме добре. Затова, освен подстригване и бръснене, ние  предлагаме масажи за лице, бръснене с топла кърпа, масажи на глава, рамене и ръце, както и оформяне на вежди с конец и почистване на лице", обясниха предприемачите.

Салонът се намира на ул. "Струма" №2 в Гоце Делчев.

Семействата на коафьорите Садетин и Асим, кметовете на селата Хвостяне и Дъбница  Сейхан Ахмедов и Асим Адем, много роднини и приятели днес станаха съпричастни и подкрепиха старта на бизнеса им.

Всички им пожелаха да са живи и здрави, да имат много работа, с която да доставят на клиентите си само радост и самочувствие.

 

Кметът на село Хвостяне Сейхан Ахмедов с удоволствие преряза лентата за старта на бизнеса на двамата си съселяни и им пожела да са живи и здрави и да останат да работят в родината си
Асим Хавале и синът му Садетин отвориха в Гоце Делчев стилен салон за мъжка красота и чар, снимки: infomreja.bg
Младият коафьор Садетин
Кметовете на Хвостяне и Дъбница - Сейхан Ахмедов и Асим Адем

КОМЕНТАРИ

do odjata19:30 - 01.07.2014
да ти еба майката проста ще умреш от завист и злоба,успех на момчетата.а на такива като теб да го духат и да завиждат цял живот на хората и от калта да не излезнат никога лайнари прости
Sаfie.B17:52 - 01.07.2014
Познавам момчетата,страхотни хора са,и нямат нищо общо с политиката,желая им успех
tss09:12 - 01.07.2014
Браво, поздравления и успех! На всички злобари и тъпи парчета, които избиват комплекси не на място - вървете на май...та си
odjata07:40 - 01.07.2014
Селски кметове от гърменска община, откриват селска бръснарница в Градъ... А разликата между бръснар и коафьор е към 15-20 лева! Ще пада бръснене на сухо! Ама така е, като не искате да си идете на село да ви бричат, ще ви бричат още в Градъ. Така няма да губите време, докато разхождате шарениите си по градските улици, защото някой може да помисли, че карнавалът е приключил... а той сега започва...

FACEBOOK

//