Мелания Тръмп се сбогува с майка си

Снимка: Getty Images

Амалия Кнавс почина на 78-годишна възраст

Мелания Тръмп почете покойната си майка, Амалия Кнаус, с емоционално хвалебствие на нейното погребение.

„Майка ми бе олицетворение на елегантност и грация, олицетворяваше същността на истинската жена“, каза бившата първа дама в църквата Бетесда в Палм Бийч, Флорида, в четвъртък, според Fox News .

„Любовта ѝ към съпруга ѝ, Виктор, моя баща; Инес, сестра ми; и към мен бяха безгранични. Нейният грижовен дух нямаше граници, създавайки наследство, което ще продължи поколенията.“

Бившият модел си спомни Кнаус като нежна баба, която обсипвала внуците си „с обич, осветявайки света с любов, нежна грижа и непоколебима отдаденост“.

53-годишната Мелания си спомни, че е чувала разказите на майка си за дните ѝ в модната индустрия, докато е пътувала до Париж и цяла Европа, учейки я на стойността на „модата“ и самата тя се е влюбила в модата.

„Тя беше създател на мечти и аз съм вечно благодарна за красотата, която донесе в живота ми“, добави тя.

„От управлението на домакинството до преследването на собствената си амбиция в модата, тя не спираше да учудва със своята устойчивост и решителност."

„Тя се закле да допринесе за промяна в света, изпълнен с несигурност“, продължи тя, добавяйки, че Амалия е била най-големият поддръжник на нея и на Доналд, докато той бил президент от 2017 до 2021 г.

„Тя имаше изключително чувство на гордост, когато съпругът ми стана президент на Съединените щати и когато аз се впуснах в голямата одисея, пътувайки по света като първа дама.“

Бившата първа дама остана спокойна, докато завършваше своята реч, добавяйки, че майка ѝ е „незаменимо съкровище“.

„И за това съм напълно благодарна. Почивай в мир, любима моя мамо", завърши тя.

Към нея в епископската църква се присъединиха Доналд и техният 17-годишен син Барън.

Дъщерите на бившия президент от предишния му брак с Ивана Тръмп - Иванка Тръмп и Тифани Тръмп - също отдадоха почитта си на службата.

Мелания обяви в X (бивш Twitter) на 9 януари, че Амалия е починала на 78-годишна възраст след боледуване.

Майка ѝ се разболя „много зле“ около Коледа, което накара Мелания да отсъства от семейната снимка на Тръмп.

По това време Доналд изпрати добри пожелания на тъщата си, докато беше домакин на новогодишно събиране в имението си в Палм Бийч, където живееха Амалия и нейният съпруг. /vesti.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK