Мехмед Вакльов проведе редица срещи с жителите на община Якоруда

Марио Асьов се е отказал от участието си в изборите

Кандидатът за кмет на Якоруда – Мехмед Вакльов, се среща с жителите на общината.

Вчера заедно с кандидата ни за кмет на с. Юруково Емине Еланска, проведохме поредната среща с местните хора, сподели Вакльов в социалните мрежи.

Жителите на Юруково са едни изключително топли, честни и трудолюбиви хора. Те открито споделиха болките и проблемите си пред нас, с молба за решения. Всички силно желаят нов път за развитие, а ние сме сигурни, че ще го постигнем с тяхната подкрепа. На срещата присъстваха и народният представител от ДПС г-н Елхан Кълков и кандидатите за общински съветници, казва Вакльов.

И още:

Заедно с президента на АЛДЕ Илхан Кючюк, кмета на община Белица Радослав Ревански и областния председател на ДПС Ведат Хюсеин Вакльов посети селата Смолево, Бел Камен, Конарско и Бунцево.

Там се срещнахме с много хора, които споделиха за проблемите на района, неглижирани във времето. Якоруда има спешна нужда от ново начало. Хората трябва да бъдат чути, а препятствията по пътя на развитието на общината - отстранени час по-скоро!, споделя кандидатът на ДПС.

Не бяха подминати и селата Черна Места и Аврамово.

След посещението си там, Вакльов написа:

Заедно разговаряхме очи в очи с хората, които споделиха за желанието си Якоруда най-после да тръгне обединена напред, да започне да се развива и разраства като община.

Това е и нашата мисия, за която ще работим усърдно. Якоруда заслужава кмет, който да бъде кмет за всички, лидер, който да обединява. Време е да спрем да се делим, време е да вземем съдбата си в свои ръце и заедно да съградим едно по-добро бъдеще за децата си, едно по-добро утре за Якоруда!

В началото на седмицата пък стана ясно, че Марио Асьов, който беше кандидат за кмет на община Якоруда, издигнат от ГЕРБ, се е отказал от участието си в надпреварата.

Новината съобщи самият Вакльов:

Застанахме пред населението на общината, правейки знакова крачка. Уважаваният Марио Асьов оттегли кандидатурата си като кандидат за кмет в моя полза и обединени заедно поехме ангажимента да работим за общото благо на народа.

Обединението, което общината жадува години наред, се случи още преди изборите! С този пример показахме на хората, че няма да има никакво напрежение и е време за един силен старт и изпреварващо развитие за Якоруда!

Като гарант за него, с мен бяха и Президентът на европейските либерали г-н Илхан Кючюк, кметът на община Белица г-н Радослав Ревански и областният председател г-н Ведат Хюсеин.

Заедно с екипа, който представих, с кандидатите за кметове на населени места и общински съветници, тръгваме с чисти сърца по пътя на предстоящите местни избори. Ще имаме възможност да се срещнем с всички и заедно - ръка за ръка, аз и екипът ми ще запознаем всички жители с програмата ни за европейско развитие на община Якоруда.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK