Майка удари сина си с чаша в главата! Детето бере душа в болница

Снимка: Infomreja.bg

Внук наби баба си в Перник

За 72 часа с прокурорско постановление е задържана 46-годишна перничанка. На 25 ноември органите на реда били уведомени от спешния център в Перник, че при тях се намира малолетно момче с травми по главата и майка му, жена на 46 години.

Полицаите изяснили, че момчето е ударено с чаша в областта на главата от майка му. След преглед в пернишката болница е преведено в столична клиника с фрактура на черепа и опасност за живота, съобщават от полицията.

Първоначално майката е задържана за до 24 ч. с полицейска заповед. В рамките на започнатото разследване е привлечена като обвиняема и е задържана за до 72 часа с прокурорско постановление. Предстои да й се иска постоянна мярка за неотклонение.

Работата по случаите продължава под надзора на прокуратурата.

В края на миналата седмица е получен сигнал в Първо РУ от 70-годишна перничанка за упражнено домашно насилие от страна на внука й. По нейни данни 20-годишният младеж й нанесъл удари, с което й причинил лека телесна повреда в условията на домашно насилие.

Първоначално внукът бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед. В резултат на започнатото бързо производство и проведените действия по разследването 20-годишният младеж е привлечен като обвиняем и му е наложено 72-часово задържане с постановление на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде внесено искане в съда за налагане на мярка за неотклонение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK