Лудогорец ще опита да шокира Фенербахче

Снимка: startphoto.bg

Това е последен шанс за разградчани

 "Това е последният ни шанс", каза вчера Георги Дерменджиев, визирайки днешния тежък тест на своя Лудогорец в Лигата на конференциите. Родният шампион посреща турския гранд Фенербахче, като двубоят в Разград е от 22 часа, пише Dir.bg.

На теория шансът не е последен, но Дерменджиев отлично осъзнава, че ако Лудогорец има амбиции да прескочи тази група, това минава през спечелването поне на точка днес.

Безгрешният Фенербахче е лидер с 9 точки и днес излиза с мисия да свърши окончателно своята работа. Втори е Нордшеланд с шест, Лудогорец има три, а аутсайдерът Спартак (Търнава) е без актив на дъното.

Разликата на Лудогорец с датския тим е само три точки, но предвид срамното 1:7 при гостуването там, е трудно да повярваме, че разградчани ще бият този съперник у дома с шест гола, за да имат предимство в директните срещи при евентуално равенство в точките.

Именно заради това, за да има реални шансове Лудогрец преди последния си мач през декември, който е точно с Нордшеланд, разградчани трябва да изкопчат поне четири точки от Фенербахче и Спартак. Разбира се, ако приемем, че тази вечер датчаните безпроблемно ще бият словаците у дома.

Това е въпросът пред Лудогорец, а с оглед последните събития в двата клуба, отговорът не може да е категоричен.

На теория има един изявен фаворит в мача и това се затвърждава с кратка справка в букмейкърските къщи. Коефициент от 1.85 за Фенербахче срещу 3,75 за родния шампион. В това няма изненада, а още преди първия сблъсък между двата тима преди две седмици изброихме някои обективни фактори за тази разлика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//