Лорер не знае чий министър е Калин Стоянов, но не е на ПП

Снимка: БГНЕС

Той даде добра оценка на работата на МВР шефа по отношение на мигрантския натиск

Исканата оставка на Калин Стоянов не е цялостна оценка на неговата работа. Това заяви пред БНТ депутатът от ПП/ДБ Даниел Лорер.

Лорер даде добра оценка на работата на МВР шефа по отношение на мигрантския натиск, но партията е срещу полицейското насилие. Също така от ПП/ДБ са възмутени, че Стоянов реагирал едва след като партията е настояла за такава.

Най-страшното на тези избори е това, което се е случило с ДАНС, по думите му. Лорер не разбира кога на Калин Стоянов му оказват натиск и кога не и даде за пример споделеното от МВР министъра, че информирал Делян Пеевски.

Калин Стоянов очевидно не е министър на ПП, очевидно ГЕРБ и ДПС не го припознават, каза Лорер. Чий е, обаче той не знае.

След като правителството било родено в "тежки родилни мъки", в момента работели в динамично равновесие. Бюджетът на Асен Василев не е катастрофален, а държавата е изградила капацитет в МИ да управлява Лукойл, ако се наложи, противопостави се на актуалните критики Даниел Лорер.

По темата на втория вот на недоверие, по който се дебатира миналата седмица в пленарна зала, но още не е гласувано окончателно, Даниел Лорер заяви, че саботажът на модернизацията на армията е национално престъпление.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK