Люба Пашова дава старт на новогодишните тържества в Кюстендил

Снимка: Община Кюстендил

Раздават над 70 ваучера на обща стойност над 2 000 лв., подсигурени от Сдружението по туризъм

В Кюстендил тази година ще цари истинско веселие в новогодишната нощ! Празничната програма, организирана от Община Кюстендил, започва в 23:30 ч., когато новогодишното тържество ще бъде открито от водещата на събитието Люба Пашова, а сцената ще бъде завладяна от изпълненията на талантливата Йоана Сашова.

В минутите преди да изпратим старата година и да посрещнем новата 2024 г., кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов ще отправи своя поздрав към кюстендилци, а в полунощ празнични фойерверки ще озарят нощното небе.

В първите часове на 2024 г. ще отпием заедно по глътка шампанско, осигурено от Сдружението по туризъм и Община Кюстендил, а на сцената на площад „Велбъжд“ ще излезе солистката на ансамбъл „Пирин“ Димана Боянова и заедно ще извием традиционно българско хоро под звуците на любими народни песни!

„В първите часове на Новата година сме подготвили за присъстващите на площада и специална изненада: заедно с новогодишните късмети ще бъдат раздадени над 70 ваучера на обща стойност над 2 000 лв., подсигурени от Сдружението по туризъм.

Очакваме Ви на площада, за да прекараме една незабравима новогодишна нощ! Нека заедно изпратим 2023 г. и да посрещнем новата 2024 г. с много радост“, призоваха от Община Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK