Лидерът на РЗС поиска оставката на Паунов на протеста в Кюстендил

снимка: infomreja.bg

Лидерът на РЗС – Кюстендил Младен Ризов поиска оставката на кмета на Кюстендил Петър Паунов. Това стана по време на днешния протест на кюстендилци срещу монополите в страната. Заради създадената провокация от страна на общинския съветник адвокат Антон Сираков предложи да стартира набирането на средства за бизнесмена, който виси на общинската хазна със стотици левове задължения.

“Г-н кмете, заявявате, че разкривате приемна за тези, които имат проблеми със сметките  за ток. Прекрасно е. Всеки един от нас е потърпевш. Но не смятате ли, че като няма да връщаме задълженията към ВиК и към ЧЕЗ, ще провокирате хората, които имат задължения към общината да не ги внесат”, попита градоначалника Ризов.

“Уважаеми съграждани, днес е ден за прошка. Опитват се да опорочат проявата. Виждам, че има хора и от други държави, както и хора, които са фалирали хотели. Търси се насилие. По-добре водещите да си продължат задачата”, каза още Петър Паунов, след което се чуха възгласи на одобрение.

"Ризов работи една година против Кюстендил в Общинския съвет. Той не си е платил данъците и таксите към общината. Ризов, не искаме да те слушаме! Не искаме партии! Протестът срещу монополите ли е, или е безплатна реклама на РЗС?", скандираха хора от тълпата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK