Към болницата в Гоце Делчев вече има Спешно приемно звено

Снимка: Infomreja.bg

В него ще преглеждат лекари от всички специалности

Днес в Гоце Делчев беше открито Спешно приемно звено към МБАЛ „Иван Скендеров“. Тук ще функционират 5 кабинета, в които лекари от всички специалности ще извършват прегледи.

Звеното ще работи 24 часа в денонощието, като в работно време специалистите ще се отзовават веднага, а през нощта ще бъдат на повикване.

Придобивката беше осветена от Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим.

В краткото си слово при откриването управителят на болницата д-р Петър Филибев благодари на всички, които са помогнали за осъществяване на идеята.

„Сега нашата отговорност се увеличава в пъти. Ние се ангажираме да оказваме помощ на мига. Ще се спести и от времето за документална обработка. Надяваме се да постигнем споразумение със Здравната каса и пациенти, които вече са били в Бърза помощ, да не се връщат за  направление“, обясни за читателите на ИНФОМРЕЖА д-р Ивайло Филибев – управител на Медицински център 1.

На тържеството присъстваше ръководството на община Гоце Делчев начело с кмета Владимир Москов и председателя на Общинския съвет Димитър Балтаджиев. Тук бяха и кметовете на общините Гърмен и Сатовча – Феим Иса и д-р Арбен Мименов.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK