Кръстю Кавгата в болница в шок и кръвозагуба след „игра” с нож

снимка: infomreja.bg

45-годишен мъж е приет в болница с кръвозагуба и състояние на шок, след като е намушкан няколко пъти с нож, предаде БГНЕС. Сигналът за инцидента е подаден тази сутрин към 6 часа от ранчо за отглеждане на животни край благоевградския квартал „Струмско”.

Колега на Кръстю Т. подал сигнала, след като видял, че той не реагира, леглото му било потънало в кръв. С линейка на ЦСМП пострадалия е приет към 6.30 в Спешно-приемно отделение с няколко порезни рани от нож по краката, кръвозагуба и хеморагичен шок. Кръвното му налягане било 70/40.

Според думите на колегата на пострадалия, към 23 часа снощи двамата на шега започнали да се борят след като пили, вследствие на което Кръстю е пострадал от удари с нож. След „играта” с ножа, пострадалият си легнал, а кръвта му изтичала бавно от разрязана вена на подбедрицата.

Инцидентът е поет от служителите на Второ РУП-Благоевград, двамата са отведени в управлението за показания, работата по случая продължава.

Пострадалият 45-годишен мъж е с богато криминално досие, лежал е в затвора за трафик на наркотици от Македония към България, известен е с прякора Кръстю Кавгата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//