Крадците не спят, обраха вила и кола в Исперих

Снимка: Infomreja.bg

Пари и документи са изчезнали от лек автомобил „Рено Лагуна“, обявиха от полицията

Щети за 3000 лв са нанесени при кражба от вила във вилна зона „Обзор“ край Разград, съобщават от полицията. Сигналът е подаден около 11 часа на 6 октомври от 43-годишния собственик, който намерил имота си разбит от крадци.

При огледа, извършен на местопроизшествието е установено, че липсват три ъглошлайфа, два прободни триона, три винтоверта, две дрелки и оберфреза. По случая е образувано досъдебно производство по чл.195, ал.1, т.3 във връзка с чл.194, ал.1 от НК.

Пари и документи изчезнали от лек автомобил „Рено Лагуна“, паркиран пред завод в град Исперих. 31-годишната собственичка от село Подайва оставила незаключена колата.

През нощта на 4 срещу 5 октомври били задигнати кожено портмоне с лична карта, дебитна карта, ваучери за храна на стойност 140 лв, сумата от 30 лв и шофьорска книжка. Отмъкнати били фенерче и панел на CD-устройство.

При извършена на 6 октомври справка е установено, че от дебитната карта са изтеглени 190 лв. Общо нанесените щети надхвърлят 400 лв. Започната е проверка по чл.194, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//