Кметът на Благоевград се среща със сектор "Озеленяване", обеща решение на проблемите им

Снимка: Община Благоевград

Стоянов: Доволен съм от работата на служителите на ОП „Озеленяване“

След протестните действия от страна на част от служители в ОП „Озеленяване“ кметът на Благоевград Илко Стоянов се срещна с тях и лично изслуша всеки от тях. По време на срещата, която протече конструктивно, в добър диалог, бяха обсъдени ежедневни проблеми, касаещи  работниците в ОП „Озеленяване“. 

„Доволен съм от работата Ви в общинското предприятие, но няма да позволя друг да поставя условия как да работи ОП „Озеленяване“. Като кмет на Благоевград ценя всички хора, както и правото им на мнение. От моя страна няма да има никакъв реваншизъм към тези хора. Със сигурност обаче няма да се моля на някой да остане на работа. Всеки е свободен да подаде молбата си за напускане, както стори и инж. Антон Мавродиев.“, каза кметът. 

В отговор на защитниците на Антон Мавродиев, Стоянов допълни, че до този момент, пусналият доброволно молбата си за напускане все още не е потърсил кмета или директора на ОП „Озеленяване“ за разговори. 

Кметът увери служителите на общинското предприятие, че до понеделник ще има решения по най-спешните въпроси. 

В момента в ОП „Озеленяване“ работят 100 човека, като всеки ден се определят районите, по които се разпределят отделните бригадни екипи. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK